Ny bil? Och så massa kartonger...

Vi är på jakt efter en "skitbil". Ja, eller en för ca. 15000 som Niclas ska kunna ta sig till jobbet fram och tillbaka med bara och hämta Amanda på dagis. Jag hittade en idag som inte hade gått så fasligt mycket och som var RIKTIGT billig. Niclas fick ringa och samtalet var lite märkligt. Han ville inte möta oss hemma utan vid Älvsjö station. När Niclas frågade om den var besiktigad svarade han: Ja. Sen lät killen som en pundare också. Kändes skitskumt. Vi bestämde oss för att lita på magkänslan om att det var något som inte var rätt och inte åka dit och möta dem. 15 min senare kommer det upp en exakt likadan (skriven med samma ord) på en skoda. Också den skitbilligt. Fast den här gången var det en "Martin" som man skulle ringa. Killen innan hette "Marcus". Nä, skumt. Tur att vi inte åkte. Svårt att köpa bil när man inte kan något...

Happ, annars är det en jäkla massa kartonger överallt. Niclas köpte 10 till idag. Jäklar vad grejer vi har. Nu börjar det ändå kännas som någorlunda under kontroll med packandet. Det är lite skönt att ha lägenheten i två veckor efter nästa vecka. Blommor och sånt får stå kvar några dagar så hämtar vi det varteftersom.

Idag köpte vi två baden-baden stolar på Coop. Billigt och bra. Klart man skulle vilja ha en fet solsäng, men de här var billiga och lätta att bära in och ut i förrådet. Vi är rätt panka nu så här innan man vet vad allting kostar. Jag längtar till onsdag.

Kommentarer
Postat av: linda

men va fan, vi sa ju till att han kunde hämta hos oss!

2009-07-12 @ 10:42:14
Postat av: linda igen

Skönt att ni är på g iaf, säg till om ni vill ha lite handräckning...Nicho är ledig hela veckan ;)

2009-07-12 @ 10:43:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0