Another day in paradise...

Ja, nästan iallafall. Enda smolket i bägaren har varit att Amanda började kräkas hejdlöst inatt. Till slut fanns det ingenting kvar att kräkas upp och hon bara satt och hulkade upp galla till slut. Stackars stackars Amanda, hade jag kunnat tagit hennes sjuka hade jag gjort det direkt. Sen klockan 3 inatt har hon iallafall fått behålla vätska och för en halvtimme sen åt hon en tallrik gröt. Vi får hoppas att den får stanna kvar.

Annars har hon varit superduktig hela tiden, vi är så stolta över henne! Flygresan gick utan problem och likaså här. Thailändarna ÄLSKAR henne och hon har fått ett litet budda-halsband av vår taxichaufför som ska ge henne tur. På restaurangen igår tog personalen henne på armen och gick omkring med henne och gullade med henne. En tjej gick till och med runt med henne på armen när hon serverade... Vi är inte helt bekväma med att de tar henne men försöker vara coola. Amanda verkar ju gilla det så.

Igår låg vi och solade halva dagen, sen åkte vi till stan och storhandlade hem lite lunch, vi åt även lunch där, på pizza company (pizza hut). Lika gott som i Sverige men hälften så dyrt, ändå är det förhållandevis dyrt med thai-mått mätt.

Vi har shoppat lite också, men nu rinner tiden iväg så jag berättar mer senare. Ska även försöka lägga in lite kort från Niclas kamera.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0